Van uitstel komt afstel

Kent u het ook?

Het uitstelfenomeen?

“We gaan dat dan eens grondig onderzoeken, want we moeten mee met de tijd.” Uiteindelijk wordt dit maar steeds uitgesteld en komt het er nooit meer van in huis. Soms wordt er een alternatief voor dringende zaken voorzien. Een tijdelijk alternatief. Een voor de hand en eenvoudig alternatief, die niet altijd beter of economischer is.

Haast en spoed zijn zelden goed!

De taak is van de hand en is niet langer meer nodig de alternatieve oplossing doet zijn werk en er is geen tijd om naar een betere en meer economische oplossing te zoeken, want er ligt nog een hoop facturen die verwerkt moeten worden tegen het einde van de maand.

Wil jij je ook meer op de toekomst van uw bedrijf richten i.p.v.  op dagdagelijkse problemen of achterstaande administratie weg te werken?

Kies dan voor een tijdelijke Freelancer die jouw administratie opvangt tijdens drukke periodes.