Heeft u ook stapels werk die maar niet lijken te verminderen?

Gaan die stapels soms zelfs stof vergaren?

Als kleine zelfstandige of kleine onderneming heeft u misschien nou net niet genoeg werk om een vaste werknemer aan te nemen.

Het is ook goed mogelijk dat u seizoensgebonden werkt of er net een werknemer is ziekgevallen of in zwangerschapsverlof is.

Al gauw gaan er zich stapeltjes op uw bureau gaan verzamelen.

Die taken moeten vroeg of laat gebeuren maar ze zijn voornamelijk tijdrovend en u wenst zich misschien liever op andere zaken te richten?

Wenst u tijdelijk of voor lange periode een tijdelijke hand om terug orde op zaken te stellen, dan kan ik u helpen!

Haast en spoed zijn zelden goed dus neem er u tijd voor en besteed het uit aan freelancer.

Wat is een freelancer nou?

Het kan iemand zijn zoals ik een zelfstandige die per uur of per opdracht werkt. Het komt er op neer dat een freelancer voornamelijk flexibel is. Die werkt zolang het nodig is voor u. Geen verplichtingen, geen hoge facturen en geen andere tussenpersonen.

Hoe makkelijk kan het zijn?

Alle voordelen op een rij:

KOSTENBESPAREND
Geen vaste loonkosten en werkgeversrisico (bv. ziekteverzuim) en lage kostprijs. U ontvangt een duidelijk overzicht van de gepresteerde werkzaamheden en uren.

FLEXIBEL:
U bepaalt wanneer u ons nodig heeft. Wijzigingen in de afgesproken frequentie (meer uren, minder uren, andere dag) vormen geen probleem.
Alle taken worden online gecommuniceerd.

TIJDBESPAREND
U hoeft geen extra personeel te gaan interviewen en selecteren en u betaalt enkel de gepresteerde uren die u nodig heeft.

Alles gaat via skype/e-mail en WhatsApp. Vraag vrijblijvend een offerte aan. (Gelieve er bij te vermelden indien u dit per uur of per opdracht wenst).